Dim4ou, ВАРНА
| maikati |
|
виртуален наркоман

Група: Членове
Съобщения: 550
Потребител # 22546
Дата на регистрация: 6-March 09

|
|
|
|
|
|
Група:
Съобщения:
Потребител #
Дата на регистрация: --
Предупреждение: (0%)

|
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Съобщения: 1112
Потребител # 48514
Дата на регистрация: 21-February 10

|
|
|
|
|
|
Група:
Съобщения:
Потребител #

|
Dim4ou - Анкетка - ВЕЛИКИЯ БИЙТ! Готино е станало!!!
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Потребител # 48514

|
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Потребител # 48514

|
| QUOTE (Daci @ Mar 8 2010, 06:27 PM) | | Маци писи и Анкета има ли ги за сваляне някъде? |
Влез в групата за Dim4ou в фейсбук - http://www.facebook.com/group.php?gid=299340962604 и питай Filyo Filev. Той може да ти ги прати. НОВО:http://vbox7.com/play:bb1690beDim4ou - Nikargqso (instr. by Qvkata Dlg) Това съобщение е било редактирано от Сашо 5 на Mar 8 2010, 08:14 PM
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Потребител # 48514

|
|
|
|
|
|
Група:
Съобщения:
Потребител #

|
Хаха... Димчоу в скромни количества  ))) Хаха!
|
|
|
| West Side |
|
зарибявка

Съобщения: 67
Потребител # 51589
Дата на регистрация: 19-March 10

|
вие да не сте педали нещо бе ??? димчо и сашо15 ?? прилапвате ли си кво ???
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Потребител # 48514

|
359HIPHOP.com ФОРУМ -> Рап / MCing -> Всичко за рап/mcing Dim4ou – Домашно Е Нали? Pt.2 (prod. By Hrd) http://forum.359hiphop.com/index.php?showt...=0entry498124
| QUOTE | 
Невероятен е тоя пакет, продуциран изцяло от HRD. 50с’тинки препоръчва силно да си го заредиш в плеяра след като си го свалиш от ТУК или от ТУК.
Прегледай и Dim4ou – Домашно Е Нали? 1 (by Qvkata DLG) |
| QUOTE |
- 3ka
- KILER (prod by hrd)
- Kill U Freestyle (prod by hrd)
- Napred napreeed (prod. by hrd)
- Nqma Da se Dam (prod by hrd)
- O4i (prod by hrd)
- OT VARNA (prod by hrd)
- Senkata&Dim4ou
|
| QUOTE | От старите гъзари още знам, че хубавото бяло е горчиво. За разредено няма да се дам, няма да се дам. Няма да се дам. |
Това съобщение е било редактирано от Сашо 5 на Mar 26 2010, 08:19 AM
|
|
|
|
|
Група:
Съобщения:
Потребител #

|
Ще се посети партито 100%...
А тая "ОТ ВАРНА" е мноо добра...
|
|
|
| Сашо 5 |
|
фен

Потребител # 48514

|
| QUOTE (hmz @ Mar 6 2010, 06:16 PM) | абе тоя пичага на ден по 2 трака ли вади Иначе по темата има добри неща гласувам положително  |
| QUOTE (Сашо 5 @ Mar 6 2010, 06:32 PM) | Не всички са нови. Тази май е.
Гледам в темата да има повече музика и по-малко глупости. |
| QUOTE (hmz @ Mar 28 2010, 11:23 AM) | защо спамиш тъп селяк ? кво само ъпваш тоя селянин s неща вече качени 1 път ? Или си много ТЪП или не разбра ли че го харесват 7 човека !!! Аре в ляво там у Варна е звезда с мйекането си тъп селянин бате . Сашо направо харакири си прави че си много грозен и много тъп |
Преди 22 дена ти харесваше. Новите му неща са още по-добри. Защо си промени мнението?
Не ме интересува колко човека го харесват, дали са само 7 или толкова, колкото са гласували в анкетата. Аз го харесвам. OK?
И не спамя! Аз съм един от много малкото хора в този форум, които правят и поддържат във времето общи теми, тоест, аз не пускам НОВА ТЕМА за всяка по-интересна песен на някой, в случая Dim4ou, а поддържам една единствена, където редовно ъпдейтвам с най-новото от него. Подредено. Без много празни приказки. С повече музика и информация. С цитати от песните. Кой прави това в този форум? Кажете кой?
Разликата между мен и повечето хора тук е че аз съм пич! Аз не вдигам темите на глупаците, като пиша в тях колко са глупави! Аз вдигам темите на тези, които ме кефят. Dim4ou е само един от тях. В рап емсинг има и други теми ТИП МИШЕНА, тоест подредени, ъпдейтвани, всичко на едно място.
Като не ти харесва - стой отвън! Защо пишеш в тази тема и я пращаш на първа страница? Защо правиш този човек известен? Да не мислиш, че твоето мнение има някакво значение за мен?
Това съобщение е било редактирано от Сашо 5 на Mar 28 2010, 01:13 PM
|
|
|
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|