..::dj Light Presents::.., The Vinyl Must Be Old
| FullMaster |
|
make pogo not war!

Група: Глобални Модери
Съобщения: 1099
Потребител # 1654
Дата на регистрация: 5-November 05

|
 Искам да ви представя един проект на един доста уважаван от мен човек - DJ Light. Албума се казва: "The Vinyl Must Be Old" това е един изцяло инструментален албум съдържащ 13 трака, който представляват смецица от джаз, фънк, соул, суинг и разбира се хип-хопец. Доста приятен за слушане проект или лаконично казано добра стара музика с днешна дата! Ако си падата по такива неща това определено е за вас! Няма да сбъркате! Албума е в ограничем тираж само 100 бройки, ре-едишън йок! Така че не се двуумете много няма да се преиздава това ми е мисълта, кой взел взел! Цената е 6 лева от ръка на ръка (за сега този вариант е само за Пловдив, София и Ботевград) -За Пловдив на рап,фънки партитата в Джиивъс и от модераторите дето сме тука може да давате заявки. -За София, Ботевград пишете на самия Лайти да се разберете! За другите градове по пощата с включени пощенски разходи - 8 лева. Пращайте си 3те имена и адреса си на: djlight@jazzizm.com , ще получите и-мейл как и къде да пратите парите! Или пишете в тази форма за заявки: http://jazzizm.com/album.htmhttp://jazzizm.com/contactsBG.htmlДемо-версия на албума - кътове на парчетата може да си свалите от тук: Албум-DEMO
|
|
|
| admin |
|
Administrator

Група: Admin
Съобщения: 1055
Потребител # 1
Дата на регистрация: 9-July 04

|
|
|
|
| BOBARO-shk |
|
FUNKOPHIL

Група: Членове
Съобщения: 2182
Потребител # 1124
Дата на регистрация: 8-June 05

|
| QUOTE (FullMaster @ Aug 14 2006, 08:00 PM) |  Искам да ви представя един проект на един доста уважаван от мен човек - DJ Light. Албума се казва: "The Vinyl Must Be Old" това е един изцяло инструментален албум съдържащ 13 трака, който представляват смецица от джаз, фънк, соул, суинг и разбира се хип-хопец. Доста приятен за слушане проект или лаконично казано добра стара музика с днешна дата! Ако си падата по такива неща това определено е за вас! Няма да сбъркате!
Албума е в ограничем тираж само 100 бройки, ре-едишън йок! Така че не се двуумете много няма да се преиздава това ми е мисълта, кой взел взел! Цената е 6 лева от ръка на ръка (за сега този вариант е само за Пловдив, София и Ботевград) -За Пловдив на рап,фънки партитата в Джиивъс и от модераторите дето сме тука може да давате заявки. -За София, Ботевград пишете на самия Лайти да се разберете! За другите градове по пощата с включени пощенски разходи - 8 лева. Пращайте си 3те имена и адреса си на: djlight@jazzizm.com , ще получите и-мейл как и къде да пратите парите! Или пишете в тази форма за заявки: http://jazzizm.com/album.htm http://jazzizm.com/contactsBG.html
Демо-версия на албума - кътове на парчетата може да си свалите от тук: Албум-DEMO |
як е албуеца поне демотата които чух , тва е моя звуккккккккк които харесвамм  дано поне пича си продаде бройките  едит : мноо бих изкал да си купя шото последно време си падам само по биитс да слушам само (не само негожия албум както н ГБТЪ и на Скилл) , ама ше пропусна сичко пари париии...............раота няма туи ше е то ! както и да е дано поне по нататък да има други неща на тия ,моя срок за покупки изтече Това съобщение е било редактирано от BOBARO-shk на Aug 15 2006, 01:06 AM
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Прекрасно, просто възхитително. БраоЗ!!!
|
|
|
| bad4e |
|
locura

Съобщения: 674
Потребител # 210
Дата на регистрация: 15-October 04

|
Браво, Светли! Мерси заради това, което се чувства от албума... Толкова успокояващо, следобяд... лежиш си, отпуснал си се и слушаш с пълен кеф ! Поздравления, продължавай да ни радваш така, аз ти казах - имах нужда тея дни да чуя нещо подобно, друга енергия носи... Track 3- много спомени изплуват, много емоции... онази атмосфера която беше на Da Elements... а Track 6-за мен най-въздействащ  А пък за тези, които искат да си купят албума, но нямат средства, бих им дала съвет - вземете пари на заем от приятели, 6-8 лева лесно ще се върнат за седмица дори ! Сега ако тръгнете да събирате, или да се вайкате... после ще е късно - има само 100 бройки. Знам - на мен ми е лесно, родителите ми дават парите, не работя, не знам как се изкарват, ама повярвайте, щях да взема назаем, защото си заслужава. има ли желание-има и начин!  айде, приятно слушане на всички Светли, още веднъж благодаря, на теб...и на Jazzy  Ивчо, а ти кви ги вършиш бе мушмурок ! хаха
|
|
|
| light |
|
новак

Съобщения: 15
Потребител # 2185
Дата на регистрация: 24-January 06

|
Здавейте, Много ви благодаря на всички за подкрепата! Благодаря!!! Получавам някои празни поръчки,така че ако не получите отговор от мен пишете директно на djlight@jazzizm.com Мерси на всички!!! Lighty
|
|
|
| CDK |
|
новак

Съобщения: 1
Потребител # 4628
Дата на регистрация: 18-August 06

|
Поздравления, брат!
Това нещо трябваше да стане отдавна...важното е, че вече е факт.
Звученето на "The Vinyl Must Be Old" ми е доста познато, може би защото същото мога да кажа и за автора на този албум.
..."Старият Lighty и старият винил" е това, което се чува тук. Доста си се постарал!!!
Тотална дивотия! А най-размазващото за мен, както съм ти казвал и преди си остава "4".
"3" пък ми припомни доста моменти от ненормалното парти в Ботевград '04.
Продължавай все така и само напред, Светли!
Подкрепата и уважението към теб ще ги има, защото си свестен човек. Както съм казвал винаги: "Приятелство, доверие...човекът - на първо място..."
...Помня, когато давах всичките си пари за музика. Свършвах работа и веднага се запътвах към Краси, за да проверя дали има нещо за мен. И се връщах с диск в ръка, не с хартийки...позната история, Светли...
Таа, това, което исках да кажа е, че чувствата, музиката, композицията, всичките тези часове прекарани работейки върху някакъв проект...всичко това взето заедно със сигурност е по-ценно от 6-8-10-20-50 и т.н. лева.
Аз съм така - винаги се радвам когато взимам музика, защото избирам по-ценното и по-стойностното.
Е, Албумът е задължителен за тези, които ценят стойностното!!!
Браво, Светли!
Коста Кукуринков (CDK)
...!!! Запазете една бройка и за мен !!!...
Това съобщение е било редактирано от CDK на Aug 18 2006, 10:16 AM
|
|
|
| Loopdigger |
|
новак

Съобщения: 39
Потребител # 4631
Дата на регистрация: 18-August 06

|
преди малко Light ми донесе на крак албума който поръчах вчера  адски приятен и коректен човек! албума....нямам думи... дано за в бъдеще в България продължават да излизат подобни неща
|
|
|
| living_proof |
|
новак

Съобщения: 1
Потребител # 4652
Дата на регистрация: 20-August 06

|
Регистрирах се в тоя форум само с една цел. Искам да покажа уважение към Светли и The Vinil Must Be Old ... Днес си взех албума от Гошетo ( Jazzi ). Няма друга такава лудница. Албумът се слуша на един дъх, унасяте и те кара да се чувстваш по-добре. Пълен е с Jazz и Funk. Просто ми пълни душата ... Успех братле, много пред другитеси ... Няма значение дали ще си го редаваме от ръка на ръка или ще се продава в големите музикални магазини, важното е да бъде оценен от точните хора, а аз несе съмнявам в това ... в момента се случва точно това! Успех и в будещите ти проекти ...
Peace and respect \/
Това съобщение е било редактирано от living_proof на Aug 20 2006, 09:26 PM
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Хора искам да апелирам за това да си купите албума на Dj Light aka Lighty по ред причини. Най-важната от тях е, че албума е невероятно стойностен и пипнат с много чувства, предадени по много добър начин. Другата причина е, че се запознах с него и наистина е голям пич. Оказва се, че много дискове са останали. Не мога да повярвам, че интереса е толкова малък. Самото демо смятам, че показа. Нека му помогнеме на човека, за да продължава да твори и да има стимул. Защото ние сме си стимул един на друг. Много РЕСПЕКТ за Фуллмастера, който ме запозна с тоя човек, на всички които са си купили албума и най-вече на Lighty.
Като се замисля дали има друг човек от тези, които са издали нещо да влязат във форума и да кажат "Благодаря че ми купихте албума!!!" Май няма. РЕСПЕКТ, МИР, РАВЕНСТВО И ПРАВДА!!!
За повече инфо се обръщайте към Фуллмастера или към мене. Тва е
Това съобщение е било редактирано от admin на Sep 21 2006, 10:57 AM
|
|
|
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|