Най-яките тракове за парти, Я да видиме кво слушате като купонясвате
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Shaggy - Full Control ft Barrington Levy Eric Sermon - Music Ice Cube - You Can Do It Jay-Z - I Just Wana Love You Luniz - I Got 5 On It House Of Pain - Jump Around Notorius BIG - Notorius Lost Boyz - Summer Time Son Doobie - Reinstated 2PAC - California Love Cypress Hill feat. Redman & Method Man - Cisco Kid O.D.B feat. Kelis - Got Your Money Busta Rhymes ft. P.Diddy - Pass the courvoisier (Part II) Saian Supa Crew - Angela Method Man & Redman - Y.O.U. Xzibit - Alkoholi OutCast - So Fresh So Clean Dilated Peoples - Worst Comes To Worst Dj Tomekk - Girls Dj Tomekk- Backseat Рагга разбира се  Ае вие сте  ГОВОРИМЕ ЗА ЧЕРНО ПАРТИ!!! Това съобщение е било редактирано от Avokado_MC на Jul 11 2006, 05:19 PM
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Пич темата е в раздел хип хоп, а не в House нали? Така като четеш заглавията, за какъв купон са траковете? Ако искаш отиди на кръчма и помоли певицата да ти направи някой як beatbox. Направо ме изумяваш
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Уточних се. Хеппи?
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Нямах предвид това. Както и да е. Просто исках да видя кви песни ви кефят като си купонясвате. Все има нещо, което не съм чувал. Но както и да е.
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Nazio мерси, че отговори подобаващо брат
|
|
|
| X-Nigga |
|
PRIM

Група: Членове
Съобщения: 1012
Потребител # 1276
Дата на регистрация: 26-July 05

|
|
|
|
| Stoned Animal |
|
Unregistered

|
 Gipsy Kings
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Stoned Animal, кажи ми бе брат, аджеба, защо мине не мине и осереш темите бе!? Ше ти кажа, че се спуквам от смях, честно. Ама не прекалявай. Ся питам те серизоно, ти ми казваш, че с Gipsy загряваш. И на мене са ми на душата, ама. Много си зле честно и без лоши чувства
|
|
|
| Stoned Animal |
|
Unregistered

|
Gipsy in da mix Bomboleio Клип Това съобщение е било редактирано от Stoned Animal на Jul 12 2006, 10:57 AM
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Копеле забранявам ти да пишеш. Заклеан се
|
|
|
| Stoned Animal |
|
Unregistered

|
Е какво, бе човек...Кажи, че не е гоцко...
|
|
|
| cannibal ox |
|
новак

Съобщения: 20
Потребител # 4271
Дата на регистрация: 12-July 06

|
Abe hora kvo da vi kajanz kak da zapo4na az slusham mnogo UK rapec, kato zapo4na ot Thurdsight ta do UnitedCrowns, sushto taka se kefq na PsychoRealm,Cannibal ox razbira se! A za BG se kefq mnooo na MD Beddah moje da ne go znaete mnoogo mnoogo ama e dosta dobar pone zamene,potursete shte vi haresa!!! Sushto taka SunriseProject za men sa nai dobri ot BG-to!Tva e pi4ove ot men
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
|
|
|
| cannibal ox |
|
новак

Потребител # 4271

|
|
|
|
| Stoned Animal |
|
Unregistered

|
| QUOTE (Йогурт @ Jul 12 2006, 10:32 AM) |  +

= луди танци до зори... |
Именно, луди ланци до зори...
|
|
|
| Stoned Animal |
|
Unregistered

|
| QUOTE (Йогурт @ Jul 12 2006, 10:38 AM) | не ме повтаряй бе педерастче. |
Наркоман!
|
|
|
| Йогурт |
|
гадняр

Съобщения: 305
Потребител # 3895
Дата на регистрация: 8-June 06

|
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
cannibal ox ти не усетли ли, че те базикам?
|
|
|
| Jamalska |
|
жизнерадостна натура

Съобщения: 1986
Потребител # 596
Дата на регистрация: 4-January 05

|
| QUOTE (Avokado_MC @ Jul 12 2006, 11:50 AM) | | cannibal ox ти не усетли ли, че те базикам? |
Явно не...хаха А стига бе Беда...са па тоя кой е... А да сте чували случайно за ДиДжей Даркстеп...може и да не сте ама има мн разцепващи парчета за парте...например DJ Darkstep - Chuval Si Za Men.mp3 DJ Darkstep - Homelands Undaground Mixtape Side A.mp3 ей тфа 40мин как добре си влиза цялото Саундтрак,ала-бала...KRS-1 ... T.O.K.  The Streets............ Aaa btw иСФинявам са за леката гавра
|
|
|
| bu4 |
|
новак

Съобщения: 21
Потребител # 3809
Дата на регистрация: 1-June 06

|
големи купонджии сте заеби
|
|
|
| Kronik |
|
Kronikalypse Now!!!

Съобщения: 624
Потребител # 3779
Дата на регистрация: 30-May 06

|
на купон обикновено не всички които сме там слушаме един стил за това ще кажа най-чесо слушаните неща когато съм на купони а не тва което аз искам щото не си правя купоните сам: Onyx, Wu, Psycho Realm, Cypress, Insane Clown Posse, 2pac, M.O.P., Group Home, Ice-T, N.W.A., Run DMC, Lil Jon, Grandmaster Flesh, Busta, Twista, Bone Thugs-N-Harmony, Geto Boys, The Fugees, Marley Family (всичките са луди), Goofy, Beanie Man, Schrrechy Dan - Ganja Smoker (не може без тая песен), Suffer-H, Slipknot, Dimmu Borgir, Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Queen, The Prodigy, Ganja Kru, DJ Darkstep, DRS, Нокаут, Квартални Братя... има и още, но ми омръзна да пиша вече Това съобщение е било редактирано от Kronik на Jul 12 2006, 03:43 PM
|
|
|
| cannibal ox |
|
новак

Потребител # 4271

|
Avokado_MC Публикувано на Jul 12 2006, 11:50 AM cannibal ox ти не усетли ли, че те базикам? Споко брат усетих ама и аз да се избазикам а и си е така! JamalskaG ти пьк кво имаш да ми кажеш нешто за DJ Darkstep li?!? DJ Darkstep-2 Sick Bastardz [ft. Neizvesten] Kotaka ft. Dj Darkstep - Sensamilia Anthem MD Bedda - Ebal Sm Ti Filmite MD Bedda - Haos MD Bedda - I Za Teb Shte Se Pomolq MD Beddah + DJ Darkstep - Liriko Otrova RaggaOne&Sensei + DJ Darkstep - Radvai Se Sensei + DJ Darkstep - Bez Resto Sensei + DJ Darkstep - Shto Ne Spa Be Sensei+Dj Darkstep-Vervam ti и т.н. Тва е самата истина!!!Изтеглете си я!!!
|
|
|
| mouriro |
|
новак

Съобщения: 10
Потребител # 4279

|
Софи Маринова , Преслава , Бисти бойс , Милко Калайджиев, Ерика Баду,Мишо Шамара , GZA(ама пък няма да дойде) и чичо му ..
|
|
|
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|