Balkans Dmc Championship 2007, 8mi Septemvri, Party Center 4th KM
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
BALKANS DMC CHAMPIONSHIP 2007Дата: 8ми септември Място: Party Center 4th Kilometer Час: 18:00ч. Участници:България: DJ LIGHT DJ VLADEE DJ ULI G Босна и Херцеговина: DJ AHMAAD Хърватия: DJ VENOM Румъния: 3ма участника, които ще са ясни на 2ри Септември СЪДИИDJ TOTAL ECLIPSE (Xecutioners, САЩ) DJ TU-KI (Ирландия) DJ GOCE (SAF, МАКЕДОНИЯ) DJ STANCHO (БЪЛГАРИЯ) After party с участието на SAF, и съдиите
MC`s SUPPORT ACTS: SADAT X (BRAND NUBIAN, САЩ) RA THE RUGGED MAN (САЩ) DJ`s SUPPORT ACT: DJ THANKSGIVING BROWN (САЩ) Цена на билет: 15лв /в мрежата на EVENTIM & USIT COLOURS/ Медиа партньори: ПРОГРАМАТА списание INTRO GO GUIDE MEDIABOXX 359HIPHOP.COM MP3.BG FAME CARDS Това съобщение е било редактирано от Avokado_MC на Aug 29 2007, 06:51 PM
|
|
|
| fluxus |
|
виртуален наркоман

Група: Членове
Съобщения: 2700
Потребител # 4815
Дата на регистрация: 7-September 06

|
най-после  браво на теб . много труд и усилия положи ще направя всичко възможно да те подкрепя с присъствие и закупуване на билет за друго не се сещам успех ! и да почерпиш пъ.съ. къде остана другия вариант на плаката
|
|
|
| Wiggle |
|
НЕ СЪМ

Съобщения: 1401
Потребител # 366
Дата на регистрация: 24-November 04

|
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Абсолютно част от DMC WORLD е цялото събитие
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Няма нищо там, защото честно казано последната грижа ми е да пусна там информацията. Имам договор с DMC, и всичко абсолютно легално, въпросът е събитието да бъде успешно, ново е и 6 месеца летя по него и пак има опасност да не се състои. Това е и причината да не пусна билети в продажба до момента, в който съм сигурен, че ще го има. Не искам да правя грешките на други. Очаквайте допълнителна информация! Мир!
Ph!!!
Това съобщение е било редактирано от Avokado_MC на Aug 30 2007, 08:07 AM
|
|
|
| bbager |
|
летящ холандец

Съобщения: 2430
Потребител # 1402
Дата на регистрация: 29-August 05

|
еми браво..  ма аз пак ше си питам  : доколкото разбирам става въпрос за нещо като общ балкански wild card, за участие във финала (в Лондон в случая тая година) би трябвало да има регионални елиминации, които да определят участието от всяка балканска държава- преди събитието балкански финал. Предполагам че заради това че е ново и неясно (и не е имало време да се проведат елиминациите) е избран по един представител на неколко балкански държави. надявам се да мине супер_мега_soldout успешно и от догодина да си тръгне баш по правилата. Спомням си причините да ни махнат лиценза на България преди години и ме е ного яд, (част от тях беше ниския интерес на публиката и съответно малкото продадени билети и мърчъндайз) и евала че си се наел да изстриеш срама!
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Да, планът за догодина е всяка държава да бъде с квалификации, а после победителят от Балканското състезание да отиде в Лондон на финал.
|
|
|
| SonoLa |
|
Unregistered

|
18+? САКАМ АФРО ФРИЗУРА? Просто няма начин да не съм там...
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Организатор съм аз, с помощта и съветите на няколко човека. Отделих 6 /ШЕСТ/ месеца на това чудо. Мога да приложа договор с DMC. Билети няма да пусна докато не на 100% ВСИЧКО. Така, продължавам нататък. Onslaught, ЛЮДО! КОпеле, не ти ли се обадих да те питам!? E-mail оте теб: "Ne sym zainteresuvan. Az sys DMC raboti ne se zanimavam (beat juggling) etc. Ne sym v Bulgaria po tova vreme(prbiram se kym 9 Septemvri). Kakto i predi tova dori i da mi se zanimava niamam vreme da treniram, zashtoto imam otgovrna rabota .Pishi mi neshto za puskane t.n. ako ima oferta. Chao i uspeh" Myspace msg ot DJ SKILL: " bratle......az po princip ne o4astvam na takiva konkursi...nqkaksi ne vijdam smisul.................s kogo da se sustezavam....kakvo da dokazvam....az ne sum tipaja dj-dmc....az sum edin rapur funkar....scratch manqk koito si pravi neshtata kudeto sa mu v glavata......tva e.....ama.....da ne kazvam 4isto ''ne''.......she se 4uq s toq oniq....she podurjame vruzka.......................p.s.....pishi malko po podrobno info.....kude she e....techika kakva she ima......pod kakuf nadslov she e tva neshto.....vuznagrajdenie za pobeditelite....i t.n.....ami aide......jiv i zdrav i uspeh s nelekata zada4a da budesh organizator.....pove4e kusmet.............." PHASE ONE ми каза, че се занимава с JAM ON IT С останалите не успях да се свържа. No Offence, но се занимавам с цялото това нещо сам. Не подвеждам никой. Това събитие съм посветил доста време и ще стане (сега или след месец). Това дали ще пусна темата в НЕТА е мое желание. Билети в продажба няма да пусна, докато не съм се разплатил със Sadat или който и да е друг. Не ме бъркай с друг  За мен е важно да се знае над какво работя  Както и хората около мен. Тва е. Мир! П.П. С целия ми респект към абсолютно всички изброени до тук, а и които не са в тоя списък! Това съобщение е било редактирано от Avokado_MC на Aug 30 2007, 05:22 PM
|
|
|
| SonoLa |
|
Unregistered

|
| QUOTE (SonoLa @ Aug 30 2007, 04:53 PM) | | 18+? |
A?
Това съобщение е било редактирано от SonoLa на Aug 31 2007, 03:39 PM
|
|
|
| Avokado_MC |
|
Unregistered

|
Аз го организирам да. Успях да постигна нещо до момента. Събитието се отлага поради липса на спонсор. По събитието продължава да се работи като ще има няколко нововъведения. Умишлено помолих темата да не се трие, за да пиша как тече организацията. Както някои от вас са видели в по-голямата част от заведенията в София, където има стойки Fame Cards ще намерят картичка на събитието. Тя е с друг дизайн, но подобен. Както казах, работата продължава. Мир!
Това съобщение е било редактирано от Avokado_MC на Sep 2 2007, 12:33 PM
|
|
|
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:
Абонирай се за тази тема
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува съобщение в тази тема, докато те няма.
Абонирай се за форума
Получавай известие по email всеки път, когато някой публикува нова тема в този форум, докато те няма.
Свали / Принтирай темата
Свали си темата в различни формати или виж версия, подходяща за принтиране.
|